Akciós könyvek beszerzése webáruházból

Az olvasás új perspektívákat és szögeket nyit meg, lehetővé teszi, hogy megismerkedjen azzal, hogyan látják mások a világot, készségeket sajátíthat el, fejlesztheti kommunikációs képességeit és még sok minden mást. Sokkal jobban megértheti a világot és önmagát. Éppen ezért a rendkívül sikeres emberek többsége, szakmától függetlenül sokat olvas.

Akciós könyvek webáruházból rendelhetők a book24.hu weboldalon, ezért megéri felkeresni minket ha önnek is szüksége lenne egy érdekes és izgalmas könyvre. A tudás feldolgozása azt jelenti, hogy reflektál az új információkra, összekapcsolja azokat a már ismertekkel, elemzi, hogy az új információk alapján mit kezd el, és mit hagy fel, beszél másokkal és vitába bocsátkozik, és így tovább. A tudás alkalmazása azt jelenti, hogy hasznosítani kell azokat. Elkezd másképp kommunikálni a környezetével. Önmaga jobb verziójává válik cselekvés közben. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy egy megszerzett új készséget használ, felhagy a halogatással, új kalandra vállalkozik, jobb döntéseket hoz, kapcsolatokat kezel stb. Az elméleti ismeretek alkalmazása tapasztalatszerzést jelent. A tapasztalattal és a visszajelzések gyűjtésével még több gyakorlati tudás érkezik.

A tapasztalat egyszerűen a legjobb módja az új ismeretek emlékének. Az olvasás nagyszerű kezdet. A rendszeres olvasás nem csak friss frissítéseket jelent az agynak; az agy rendszeres karbantartását is jelenti. Kutatások kimutatták, hogy az olvasás javítja a memóriát, és nagymértékben csökkenti a kognitív betegségek, például az Alzheimer-kór esélyét. Ezenkívül segít lelassítani a kognitív hanyatlást az életkorral. Az olvasás az agy edzése. Vigyáznia kell a testére és az elméjére. És itt van még néhány jó hír. Minél többet tanul, annál több szinaptikus ponttal rendelkezik, hogy az új tudás gyorsabban és tartósabban álljon a rendelkezésére. Bővebb leírásért és rendelésért kattintson a book24.hu-ra.