Akciós fonal minden mennyiségben az interneten

A fonal, folytonos szál, csoportosítva vagy csavartan, textilszövetek gyártására szolgál. A fonalak természetes és szintetikus szálakból is készülnek, szál vagy vágott formában. A fonal nagy hosszúságú szál, beleértve a természetes szál selymet és a szintetikus szálakat. A természetben előforduló szálak többsége meglehetősen rövid vagy vágott, és a szintetikus szálakat rövid, egyenletes hosszúságú darabokra lehet vágni.

Akciós fonal kapható a fonaloazis.hu weboldalon többféle színben tehát nézzen be hozzánk és garantáltan megtalálja álmai fonalát méghozzá jó áron. A fonás az a folyamat, amelynek során a szálak tömege húzódik és csavarodik. A fonalszálak általában kevesebb csavarást igényelnek, mint a vágottak. A meglehetősen nagy csavarodás erős fonalat eredményez; az alacsony csavarodás lágyabb, fényesebb fonalat eredményez; és a szoros csavarás kreppfonalakat eredményez. Két vagy több szál fonalat össze lehet csavarni, és rostos fonalat lehet képezni. A textúrázott fonalak szintetikus szálak, amelyeket hevítéssel vagy más technikákkal előállítanak így vaskosok vagy rugalmasak.  A szövéshez használt fonalakban, a láncban vagy hosszirányban a fonalakat általában erősebbé, szorosabban csavarttá, simábbá és egyenletesebbé teszik. A kötőfonalak kevésbé csavarodnak, mint a szőttek.

Fonal
Fonal

A gépi kötéshez használt fonalak lehetnek egy- vagy többrostosak; a fonalat általában kézi kötéshez használják. A varráshoz használt szál egy szorosan csavart fonal, amely kör keresztmetszetű. Amennyiben megtekintené a teljes fonal kínálatot az árakkal és a fonalak illusztrációival együtt, nincs más dolga, mint benézni a fonaloazis.hu weboldalra, tehát keresse fel weboldalunkat és itt mindent megtalál ami érdekelheti. Weboldalunkra látogatva megtekintheti elérhetőségeinket is ha bármi kérdést szeretne feltenni nekünk a fonalakról.