A zsírleszívás már műtét nélkül is kivitelezhető

Ma már a legtöbb ember fejében megfordult, hogy mi lenne, ha végleg megszabadulhatna a narancsbőrtől és azoktól az undok zsírpárnáktól, amelyekkel már évek óta szélmalomharcot vív. Az első gondolat ilyenkor mindig a zsírleszívás, bár egy igen költséges beavatkozásról van szó.

[wp_ad_camp_1]

A zsírleszívás tulajdonképpen a problémás testfelületeken kialakult zsírlerakódások eltávolítása műtéti úton. Azt viszont sokan nem tudják, hogy a beavatkozás nem feltétlenül jár súlycsökkenéssel, ám térfogatcsökkenéssel biztosan. A műtét után viszont szövődmények is előfordulhatnak, a narancsbőrt nem tünteti el, sőt az operáció után a bőrfelszínen narancsbőrre emlékeztető egyenetlenségek is megjelenhetnek.

Szerencsére ma már létezik egy olyan módszer, mellyel műtét nélkül is tartósan és célzottan megszabadulhatunk a zsírpárnáktól. Ez pedig az ultrahangos zsírbontás, avagy más néven a kavitáció. Az ultrahangos zsírbontás leginkább azok számára ajánlott, akik a zsírleszívást valami miatt nem merik vagy nem tudják kipróbálni.

Zsírleszívás
Zsírleszívás

Az ultrahangos zsírbontás az egyik legújabb, de nem műtéti jellegű, fájdalommentes kozmetikai módszer, mely a problémás zsírrétegek és a narancsbőr tartós eltávolítására szolgál. Az eredmény a zsírleszíváshoz hasonló, tehát elsősorban térfogatcsökkenéssel jár.

Az ultrahangos zsírbontás ára jóval kedvezőbb, mint a zsírleszívásé és a műtéttel ellentétben teljesen fájdalommentes, avagy nincs seb, nincs heg és nincs hosszú regenerálódási idő sem, amikor semmit nem szabad tenni. Mindemellett a sokkal praktikusabb ultrahangos zsírbontó kezelések során a bőrfelszín is csak egyre simább és rugalmasabb lesz. Fontos tudni, hogy a kavitációnak nincsenek mellékhatásai vagy veszélyes szövődményei. Általa adott a tartós, célzott és garantáltan eredményes, de a fájdalmas plasztikai műtétnél jóval kíméletesebb alakformáló módszer.