A Voice, azaz a legjobbak versenye

A TV2 legújabb tehetségkutató műsora, A Voice azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megtalálja Magyarország legjobb hangját, azt a tehetséges fiatalt, aki valódi karrierre tehet szert az énekesi pályán. Még csak most zajlanak a meghallgatások, de máris számtalan „csiszolatlan gyémántra” akadtak a mesterek.

[wp_ad_camp_1]

A Voice abban különbözik a többi hasonló jellegű műsortól, hogy itt valóban csak a hang számít és semmi más. Nincsenek olyan megjegyzések, hogy nem mozogsz jól a színpadon, nem sztár típus, nem jön át, esetlen és hasonlók. A különleges szabályoknak köszönhetően itt nem számít a kor, sem a külső, sem semmilyen adottság a hangon kívül. A mesterek Malek Andrea, Caramell, Somló Tamás és Mező Misi háttal ülnek az énekeseknek és ha valakinek megtetszik az adott fellépő hangja, akkor egy gombnyomással jelezheti azt. Ha többen is nyomtak, akkor viszont a versenyző dönti el, hogy kit is választ, kit szeretnek a mentorának. Abban az esetben, ha senki nem nyomott gombot, akkor az énekesnek sajnos el kell hagynia A Voice színpadát, a sikert jelentő deszkákat.

The Voice
The Voice

Mind a négy mester 12-12 énekest kap a meghallgatások végre, akiért a későbbiekben Ő lesz a felelős, Ő fogja mentorálni. A válogatások még alig kezdődtek meg, máris nevetéssel, könnyel és megannyi tehetséggel találkozhatott az érdeklődő közönség. Adásról-adásra alakulnak ki a csapatok és formálódnak a hangok. Ez a formabontó műsor igen nagy érdeklődésre tett szert, hiszen a 3. meghallgatást a mutatók szerin máris több ezren követik.

Mindenki kedve szerint tud szurkolni a kedvencének vagy a legszimpatikusabb mester csapatának. A Voice az a műsor, ahol csak a hang számít, ahol hamarosan megtalálják az ország legszebb hangú és leginkább tehetséges énekesét és aki ezáltal valódi népszerűségre tehet szert, kikerülhet a szürke tömegből.