A Vivo új, olcsó telefonjai a legjobb Xiaomi Redmi és Moto G készülékekkel vetélkedhetnek

Ha remek olcsó telefont szeretne vásárolni, akkor általában két márkára kell gondolni: a Xiaomi, a Redmi készülékcsaláddal, és a Motorola, a G sorozatú telefonjaival, bár az LG, az Oppo és a Realme mind megfizethető eszközökkel rendelkezik. Az új Vivo telefonok az Y70, Y20 és Y11 harcba szállnak a többi márkával, most ezekről tudhat meg többet.

[wp_ad_camp_1]

Érdemes kiemelni azt is, hogy Európában bejelentették ezeket a telefonokat, de fogalmunk sincs arról, hogy ezek az eszközök az Egyesült Államokba vagy Ausztráliába megérkeznek-e. A Vivo Y70 FHD + AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami meglehetősen lenyűgöző egy megfizethető telefon esetében, és van egy kijelzőbeli ujjlenyomat-leolvasó is, ami ebben az árban ritkaság a készülékekben. Nem tudjuk a kamerák számát, de a fő kamera 48MP, a lapkakészlet a Qualcomm Snapdragon 665-ös, és ez 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel van párosítva (1TB-ig bővíthető tárolóval). A Vivo Y20 és Y11 hasonlít egymásra – mindkettő oldalra szerelt ujjlenyomat-szkennereket, Snapdragon 460 lapkakészleteket és 5000 mAh akkumulátorokat tartalmaz – a fő különbség az, hogy az Y20-nak három hátsó kamerája van, az Y11-nek viszont csak kettő.

Az Y20 149 200 dollár körüli értékben fog kijönni, nem tudunk viszont árat az Y11-ről, de azt várnánk, hogy még megfizethetőbb lesz, talán kétszámjegyű áron jár az Egyesült Királyságban. Ilyen árakon és ilyen méretű akkumulátorok mellett mindkét telefon közeli versenytársként hangzik néhány Moto G telefonhoz, különösen a Moto G8 Power és a G8 Power Lite telefonokhoz. A megfizethető telefonok piaca vitathatatlanul érdekesebb, mint a prémium telefonoké – miközben a gyártók folyamatosan szuperdrága telefonokat forgalmaznak, amelyek mind közel azonos módon néznek ki és működnek, a legalsó kategóriában a márkák továbbra is megpróbálnak érdekes megoldásokat találni az árak alacsony szinten tartására.