A világ legstílusosabb hercegnéi

Katalin hercegné stílusát rengetegen szeretnék követni és leutánozni, ami nem is meglepő, hiszen mindig csinos, elegáns, ráadásul egy igen visszafogott módon, ami tökéletesen illik a hercegnői rangjához. A visszafogott és ízléses darabok mellett persze neki is vannak bevállalósabb, érdekesebb ruhakölteményei, és Diana hercegnő után, talán az ő stílusát irigyelik a legtöbben. Rajtuk kívül természetesen vannak más hercegnék is, akik mindig trendik, divatosak, de mégsem lépik át az ízlésesség határát.

[wp_ad_camp_1]

Az egyik ilyen hercegné Sirivannavari Nariratana, aki egy thaiföldi hercegnő. Ő már kiskorában is divattervező szeretett volna lenni és ez a stílusán is visszatükröződik, hiszen stílusa egyedi, nőies, trendi és szexi is egyaránt. Deena Aljuhani Abdulaziz, szaúdi hercegnő szereti vegyíteni a konzervatív öltözködési stílust divatosabb, trendibb ruhadarabokkal, ami kiváló stílusérzékre utal, tehát a hercegnő mindig csinos és nőies, hercegnőhöz méltóan. Charléne Monacoi hercegné szintén a stílusosabb előkelőségek közé tartozik, aki szereti az extrémebb, divatosabb ruhadarabokat, és rövid frizurájával is kitűnik a tömegből.

Clotilde Courau olasz hercegnő stílusában megfigyelhető némi francia vonal, és mivel a hercegnő színésznőként is ismertté vált, nem csoda hogy mindig elegáns és kifinomult darabokat visel, nemcsak a vörös szőnyegen, hanem a mindennapokban is. Maxima holland hercegnő a klasszikus, letisztult és visszafogottabb stílust képviseli, mégis mindig nagyon csinos és elegáns, ráadásul az ékszereit is mindig tökéletesen választja ki. Végül pedig De Sofia svéd hercegnőt is érdemes megemlíteni, aki a kislányos vonalat képviseli, de az elegánsabb, tervezői darabokat is előszeretettel viseli, főleg az elmúlt években, amikor is igazán kifinomult lett a stílusa.