A vállalati kultúra a Zwacknál

A vállalati kultúra az egyik legfontosabb alap ahhoz, hogy egy ekkora vállalat hosszútávon is sikereket érhessen el. A vállalti kultúrájuk egyik alappillére a humánpolitikai rendszere. Fontosnak tartják a munkatársak, dolgozók megbecsülését, tiszteletét, kölcsönös felelősség kiépítését, az emberi értékek tiszteletét.

[wp_ad_camp_1]

Valamint rendkívül fontosnak tartják a hivatás tudatot és elkötelezettséget a munkatársak részéről. A tulajdonosok és a menedzserek legfontosabb célkitűzése a jövőre nézve a motiváltság fenntartása, tehát a motiváció orientált vállalati kultúra fejlesztése. Fontosnak tartják továbbá, hogy a Zwack család folyamatosan jelen legyen a vállalat életében, részt vegyenek minden jelentős eseményen, ismerjék alkalmazottaikat és azok problémáit. Ez a jelenlét nagyban segíti az alkalmazottakat abban, hogy elfogadják és azonosulni tudjanak a vállalati kultúrával.

Zwack
Zwack

A tulajdonosok cégért tett erőfeszítései tiszteletet váltanak ki és kötődést hoznak létre az alkalmazottak felől is, jelenlétük ösztönzően hat. Ezen alapelveket saját etikai-kódexükben gyűjtötték össze, és amelyek betartását és közvetítését minden vezetőtől megkövetelik. A vállalti gondoskodás kiépítése és megszervezése is fontos kohéziós elem a vállalat és dolgozói között, így ennek megszervezésére is nagy gondot fordít a menedzsment. Családbarát munkahely megteremtése a cél, ahol az alkalmazottak jól érzik magukat.