A társkeresés helyzete 2012-ben

Valószínűleg olyan ember már nincs is, aki ne hallott volna még társkereső weboldalakról, ismerősöktől, barátoktól, rokonoktól. Sőt legtöbbünk talán már tagja is volt ilyen vagy ehhez hasonló oldalaknak. Azok, akik még nem voltak tagja ilyen közösségi portáloknak, gyakran erős ellenérzéssel rendelkeznek az ilyen fajta anonim, személytelen ismerkedési módnak.

[wp_ad_camp_1]

Első körben tekintsük át milyen előnyünk származhat abból, ha még egy vasat tűzben tartva nem zárjuk ki az online ismerkedést és beregisztrálunk néhány oldalra.

A legtöbb ember sajnos a munkájának köszönhetően hétköznapokon nem tud és lássuk be nincs is kedve eljárni sehova. Fáradtan és unottan nem is lenne sok haszna találkozókat szervezni, hisz ilyenkor nem a legjobbat mutatjuk magunkból. Így hát maradtak a hétvégék a hagyományos társkeresésre.

Ilyenkor jön képbe az online párkeresés, mely segítségével télen – nyáron, éjjel – nappal, otthonról vagy egyes esetekben akár munkahelyről, sőt akár még utazás közben mobil telefonról is képesek vagyunk keresni a több 10.000, sőt akár a több 100.000 ugyan abban a cipőben járó személyek adatlapjai közül.

Társkeresés
Társkeresés

Lássuk az esetleges hátrányait, mert ugye semmi sem fenékig tejfel.

A leggyakrabban előforduló eset, hogy egy társkereső nem valódi, vagy sokkal inkább egy régi képét tölti fel az oldalra, amelyen esetleg még jóval fiatalabb volt, vékonyabb, így bár több megkeresés érheti, ám ez előrevetítheti a sikertelen első személy találkozás kudarcát.

Sokan abba a hibába esnek, hogy felregisztrálnak egy ilyen portálra, esetleg még képet is töltenek fel, de nem tesznek mást, mint várják a sült galambot. Ezzel elhitetik magukkal, hogy mindent megtettek és ha nem jön össze a dolog, akkor magát az oldalt hibáztatják.

Összegezve a tapasztalatokat, érdemes felregisztrálni ezekre az ismerkedési portálokra, mivel így több esélyünk van megtalálni azt, akit keresünk, de ahogy az élet egyéb területeire is igaz, itt is tenni kell a boldogulásért.