A szép mosoly két hét alatt is elérhető

Akik gyönyörű mosolyra szeretnének szert tenni, a Clinident többféle megoldást is kínál.

[wp_ad_camp_1]

Vannak olyan fogászati módszerek is, amelyek évek helyett két hét alatt is képesek eredményt hozni. A fogak elszíneződésére, az esetleges lepattogzódásokra megoldást kínál a porcelán héj. Akkor is eredményes lehet a kezelés, ha a fogak túl távol helyezkednek el egymástól és a fogak között rések alakulnak ki. Nagyon sok fogorvos ekkor a fogszabályozást is felajánlja, amely persze megoldást jelenthet. Azonban a fogszabályozás évekig is eltarthat, és nem hoz azonnali eredményt.

A szép mosoly bárki számára elérhető, ha a porcelán héj mellett dönt. A porcelán héj egy tiszta porcelánból készülő nagyon vékony kerámialemez, amelyet gond esetén felhelyeznek. Tulajdonképpen úgy néz ki, mint egy kontaktlencse. Teljesen képes rásimulni a fog felszínére, így láthatatlan módon képes újjá varázsolni fogunkat. Régebben ezekben a helyzetekben a koronákat javasolták, te a technológia fejlődésével ma már egyéb lehetőségek is vannak.

Fogászat
Fogászat

A koronák felhelyezésekor a fogakat le kellett csiszolni, amely nem a legkellemesebb beavatkozás. A fájdalommentesen felragasztható porcelán héj nem jár foganyag veszteséggel. A porcelán héjat a fogtechnikai laborban készítik el, miután megtörtént a mintavétel. Sokkal gyorsabb, mint a fogszabályozás, sokkal szebb hatást lehet vele elérni, mint a fogfehérítéssel és kíméletesebb eljárás, mint a fogkorona felhelyezése.

Összesen 14 nap alatt elkészül a porcelánhéj. Az első látogatás alkalmával helyi érzéstelenítés után a fogakat előkészítik a héjhoz, ezután megtörténik a lenyomatvétel, amely elengedhetetlen a héj kialakításához. Ebben az időpontban az ideiglenes pótlások is felkerülnek. A rendelőből távozva az események felgyorsulnak, hiszen a labor megkezdi a nyomat alapján a porcelán héj megtervezését és elkészítését. Második alkalommal már a próba következik és az esztétikai ellenőrzés. Amennyiben az orvos mindent rendben talál a végleges rögzítés is megtörténik. Ennek az eljárásnak a teljes időtartama 2 hét, így akár 14 nap alatt új és szebb mosolyt kaphatunk.