A rugalmas munkarend megváltoztatja az életét

A rugalmas munkarend az egyik legkeresettebb dolog a világon ami létezik. A FlexJobs által készített felmérés szerint a válaszadók 97% -a szerint a rugalmas munka egy pozitív hatással lenne általános életminőségükre.

[wp_ad_camp_1]

Erik Freeman, az Aflac képviseletében álló juttatási tanácsadó szilárd meggyőződése, hogy a mai alkalmazottak sokkal több órát dolgoznak, mint az elmúlt generációk. Azonban más hitvallás szerint él. „Azért dolgozom, hogy éljek, nem azért, hogy dolgozzak” – magyarázza. „Az Aflac segítségével saját ütemtervet készítek az életcéljaim köré, például egy család felnevelése köré és a zenélés köré.” Luis Correa, aki egyben az Aflacot képviselő juttatási tanácsadó is, azt mondja, hogy a független ügynökként való munkavégzés lehetővé teszi számára a munkában és a munkán kívüli boldogulást is. „Rugalmasságot és pénzügyi forrásokat biztosított számomra, hogy saját ütemtervet készíthessek úgy, hogy lehetővé tegyem szenvedélyeim folytatását, és továbbra is teljes mértékben elkötelezett legyek az ügyfelek kiszolgálása mellett” – állítja.

Freeman úgy véli, óriási ideje van arra, hogy a mentális egészségre, a wellnessre és a hobbikra összpontosítson, véleményét sokan mások is osztják. A FlexJobs felmérése szerint a válaszadók 79% -a mondta, hogy a rugalmas munkarend egészségesebbé teszi őket, 87% pedig szerintük csökkenti a stressz szintjüket. Freeman, aki egyszer hosszú órákat dolgozott a kiskereskedelemben egy másik vállalatnál, azt mondja, hogy gyakran teljesen kimerülten ment haza, mert sok embernek segített és magas elvárásoknak tett eleget. A stressz következtében végül hízott, energiát vesztett és káros szokások alakultak ki a stressz kezelésére. „Ha a vállalatok valóban egészséges munkavállalókat akarnak, akik hatékony eredményeket teremtenek, akkor alaposan meg kell vizsgálniuk, hogyan segítik alkalmazottaikat életcéljaik teljesítésében” – mondja.