A PlayStation 4 sokak kedvence!

A videojátékok fontos szerepet töltenek be a világunkban és egyre modernebb és fejlettebb lesz ez az iparág. Vannak olyan játékok, amelyek nagyon népszerűek és világszerte mindenhol játsszák a játékosok.

[wp_ad_camp_1]

A PlayStation 4, rövidített nevén PS4, a Sony Computer Entertainment videojáték-konzolja. Ezt a gépet először 2013-ban mutatták be Amerikában egy sajtótájékoztatón. Elődje a PlayStation 3, amit 2005-ben mutattak be először. A PlayStation 4 nagyon hamar népszerű lett és terjedt el világszerte. Az elsődleges szempont az volt, hogy egy olyan konzolt készítsenek, amire a játékfejlesztők minél több játékot tudnak kifejleszteni. Az eddigiekhez képest abban is különbözik, hogy gyorsabb a Blu-ray disc-meghajtó és a hang-, videó- és háttérfeladatot feldolgozó chipek. A Sony számára az is fontos volt, hogy az élőben streamelhető játékvideókra és ezáltal a közösségi játékokra fordítson nagyobb figyelmet. Ezért a PlayStation 4 kontrolleren már megjelent a Share gomb is, ami szintén egy nagy fejlődést jelentett. A PlayStation 4 re az elmúlt években egyre több és több játék készült.

Playstation 4
Playstation 4

A videojatekbolt.hu weboldalon mindent megtalálsz, ami PS4. Új és használt játékok egyaránt megvásárolhatók. A játékok mellett konzolok és más kiegészítők is megvásárolhatók is megvásárolhatók. Az online webáruház mellett, Budapesten öt játékbolt is van, amelyekről bővebb információt a weboldal lenti részén találunk. Nagyon sok különböző témájú játék vásárolható meg a videojatekbolt.hu webáruházban, és a repertoár folyamatosan bővül. A weboldal nagyon jól megszerkesztett és könnyen átlátható.

Látogasson el a videojatekbolt.hu és próbáljon ki egy új játékot vagy vegye meg a PS4-hez szükséges kiegészítőket. Garantált a jó minőség, kedvező árak és a megbízhatóság.