A nyelvtanulás nem korfüggő

Bár minél fiatalabb korban kezd el valaki idegen nyelvet tanulni, annál könnyebben el tudja azt sajátítani, de nyelvet tanulni soha sem késő. Ezt az elvet vallja a fővárosi Cosmopolitan Lingua Nyelviskola is.

[wp_ad_camp_1]

A budapesti nyelviskola minden korosztálynak a rendelkezésére áll. A nyelvtanulás nem korfüggő. Amikor valaki nyelvet szeretne tanulni, akkor nem azt mérik fel, hogy hány éves, hanem azt, hogy milyen a nyelvtudása. Ez a felmérés fontos, mert így mindenki a saját szintjének megfelelő nyelvoktatásban tud részesülni.

A cosmopolitan-lingua.hu internetes oldalon érdemes tájékozódni a nyelvtanfolyamokról. A budapesti nyelviskola minden korosztálynak kínál intenzív, félintenzív és hétvégi tanfolyamot is angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelven. A nyári akció keretein belül 40 százalékos kedvezménnyel vehetőek igénybe a tanfolyamok.

Budapesti nyelviskola
Budapesti nyelviskola

Minden nyelvtanfolyam mellé ajándékba ad a nyelviskola számos egyéb tréninget is. Ilyen például az 50 órás ingyenes szóbeli tréning anyanyelvi trénerekkel, hogy a tanuló biztosan elsajátítsa a beszédkészséget az adott idegen nyelvből. A szóbeli tréning olyan, mintha külföldön tartózkodnánk, és segít elsajátítani a helyes kiejtést.

A cosmopolitan-lingua.hu internetes oldalon a tanulni vágyók online segédleteket is találnak. A tanfolyam mellé például igénybe veheti az ingyenes angol és német szótanuló hanganyagot, egy többórás hangfelvételt, valamint pár perces feladatsorokat, hogy minél könnyebb legyen a nyelvtanulás. A honlapon található egy 100 kérdéses igaz/hamis kvíz alkalmazás is angol és német nyelven. Ez az alkalmazás nem csak arra jó, hogy gyakoroljuk a nyelvet, hanem minden egyes helyes válaszért kedvezményben részesül a tanuló, melyet a következő tanfolyam árából vonnak le.