A mindig lenyűgöző Győr Önt is várja!

Győr hazánk egyik legcsodásabb városa és pontosan ezért évről-évre számtalan turista látogatja meg a csodálatos várost. Van, aki a történelmi belváros hangulatát szereti és van aki a páratlan világi kincsekért, a télen is hosszú sétákra hívogató vízpartokért látogat el a városba. Vannak persze akik a pezsgő kulturális élet miatt választják Győrt, mint kirándulási helyszínt. A város várja Önt is színvonalas színházi előadásokkal, balett-tal és bábszínházzal, a filharmonikus zenekar koncertjeivel, valamint érdekes múzeumi látnivalókkal és különféle téli fesztiválokkal.

[wp_ad_camp_1]

Győrben csodálatos fürdőzési lehetőségek vannak, melyek még télen is igénybe vehetőek. A Rába Quelle Fürdő a Mosoni-Duna és a Rába találkozásánál lévő félszigeten épült, így a fürdő nem csak nagyszerű élményeket tud biztosítani, hanem még páratlan kilátást is ad a történelmi belvárosra. A győri gyógyvíz valóban páratlan hatással rendelkezik, hiszen már a középkori krónikák is feljegyezték hatását, hiszen számos betegségre jótékony jelleggel volt. A mai, modern követelményeknek is megfelelő fürdő 2004-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt, így a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő várja a turistákat télen is.

Győr
Győr

A Győri Advent december 23-ig várja az érdeklődőket számtalan lehetőséggel. Idén immáron 14.-ik alkalommal szervezik meg a csodás hangulatú ünnepséget, ahol a kicsik és a nagyon is remekül szórakozhatnak. A belvárosban mindenki kedvére vásárolgathat és gyönyörködhet a kézzel készített művekben, kóstolgathatja a finomabbnál-finomabb csemegéket, így ha kissé át is fázna egy ízes forralt bor azonnal felmelegíti és élvezheti tovább a látnivalókat. Az ünnepséget megtalálható a gyerekek által annyira szeretett szalmalabirintus is, ahol bújócskázhatnak és fogócskázhatnak is a játékos kedvű fiatalok és akár az idősebbek is.