A Lipóti Pékség versenyképessége

A Lipóti Pékség kizárólag magyar alapanyagokból készült magyar termékekkel, péksütemények és kenyerek széles választékával jelent meg a vásárlók előtt. Minden pékáru kézzel, adalékanyagok és tartósítószer nélkül készül, melyet nem csak a magyar munkahelyteremtés elősegítése miatt tarthatunk fontosnak.

[wp_ad_camp_1]

Napjainkban egyre hangsúlyosabb az egészséges táplálkozás, mely előtérbe helyezi az adalékanyag, ételszínezék, tartósítószer és minden állagjavító szer használatának mellőzését, ezzel kevesebb káros anyagot juttatva szervezetünkbe. A Lipóti Pékség ennek a kívánalomnak eleget tesz fehér, félbarna, magvas és ízesített pékáruival, az élesztőmentestől a diabetikusig. Azon kívül, hogy kerüli a mesterséges hozzávalókat, termékeihez egy olyan képet alkotott a Lipóti Pékség, mely a régi, friss, ropogós kenyerekre, a nagymamák asztalán illatozó cipókra emlékeztet.

Lipóti pékség
Lipóti pékség

Ahogy a vállalkozás szlogenje is mutatja, a hagyományok tiszteletén és őrzésén keresztül próbálják megragadni a vásárlókat. Ehhez az üzletek arculata is kiváló kiegészítő: Az aranybarna és a pasztell sárga színek kombinációja a nyers és a sült tészta színei, nem kirívó, s tényleg a hagyományőrzést tükrözi. Nincs ez másképp a csomagolóanyagokkal sem, mely nem több mint középbarna papír, a cég nevével ellátva. A harmadik lényeges versenyképesség-növelő tényező a termékkínálat, melynek nem csak számában, hanem minőségében is kiemelkedő.

A kínálat tartalmaz kenyereket, apró pékárut, kelt és leveles tésztás, valamint omlós péksüteményeket, Gyermelyi tésztákat, mézes és sós tésztákat, valamint ásványvizet. A fent leírtak alapján tehát azt mondhatjuk, hogy a Lipóti Pékség versenyképessége a tisztességes profitszerzésre való törekvésen, a hagyományok tiszteletén, valamint a termékek minőségének folyamatos biztosításán alapul. A Lipóti Pékség innovatív üzletpolitikája, a munkatársakkal való kapcsolat biztosítja a vállalkozás további eredményes működését, mely a későbbiekben példája lehet számos hasonló kisvállalkozói sikernek.