A legjobb WordPress tárhely profiktól

A WordPress webhely felhőtárhelye általában gyorsabb, mint a hagyományos web hosting szolgáltatások. Ha megosztott tárhelyet használ, akkor webhelyének egyetlen szerver vagy adatközpont virtuális erőforrásaiért kell versenyeznie. És mivel nem ritka, hogy a megosztott szerverek több száz vagy akár több ezer webhelyet is tárolnak, ez nagy verseny. Az eredmény egy olyan webhely, amely időnként gyorsan betöltődik, mások pedig nehezen működnek.

WordPress tárhely profiktól várja az awh.hu weboldalra látogatva, ezért kattintson ide még ma és tekintse meg teljes WordPress tárhely leírásunkat, valamint csomagjainkat. A WordPress tárhelyek lényegesen jobbak az erőforrások biztosítására, mivel az Öné az egyetlen webhely, amely egy adott gépen fut. Ha olyan felhőtárhely-partnert használ, mint az awh.hu, WordPress-webhelye kizárólagos hozzáféréssel rendelkezik meghatározott mennyiségű virtuális erőforráshoz az összekapcsolt szerverek fürtjéből. Ha egy másik ügyfél webhelyén forgalmi kiugrás tapasztalható, vagy ha a felhőfürt egyik kiszolgálója technikai akadozást tapasztal, az nincs hatással az Ön webhelye teljesítményére. Ehelyett webhelye továbbra is gyorsan betöltődik a látogatók számára.

Ezenkívül a legtöbb prémium felhőalapú WordPress gazdagép ingyenes hozzáférést biztosít a CDN-hez. Tehát bár a WordPress felhőtárhely költsége magasabbnak tűnhet, mint a megosztott tárhelyét – vagy akár egy VPS-é –, végül nagyobb értéket kap, és szükségtelenné válik speciális, harmadik féltől származó eszközök az azonos teljesítményszint eléréséhez. Amennyiben megtekintené WordPress tárhely csomagjainkat, mindenképpen nézzen be hozzánk az awh.hu weboldalra, hogy olyan megoldást válasszon ami minden igényét kielégíti.