A legjobb tennivalók Springdale-ben

Springdale egy aprócska város Utah délnyugati részén, amelyet a Zion Nemzeti Park szárnyaló homokkő sziklái tornyoznak. A táj az elképzelhető legszebb festmények egyikén lehetne. Míg sokan használják kiindulópontként a fenomenális park felfedezéséhez, más elképesztő látnivalók is vannak a közelben.

[wp_ad_camp_1]

Kis mérete ellenére a Downtown Springdale meglepően sok látnivalót és tennivalót kínál, a helyi üzletektől és éttermektől kezdve a művészeti galériákig és színházakig, amely kiemeli a fő vonzerőt. Bár a belvárosi kerület csak egy utcát jelent, hangulatos kávézókkal és kiváló éttermekkel rendelkezik, amelyek ízletes ételeket és friss helyi termékeket szolgálnak fel. Számtalan kis üzletet is talál itt, amelyek indián műalkotásokat és ékszereket árulnak, valamint turistáknak szánt kempingeszközöket és ajándéktárgyakat. Fél órányi autóútra található Springdale délnyugati részén a régió egyik legkifizetődőbb helye a kerékpározáshoz: a gyönyörű Egres Mesa. Az Egres Mesa több mint 200 kilométernyi gyönyörködtető pályával rendelkezik, amelyek többsége középhaladó kerékpárosoknak készült. Mivel a Zion Nemzeti Parkban nem szabad terepen közlekedni, a lelkes motorosok inkább ide indulnak, hogy élvezzék a hatalmas pályák hihetetlen hálózatát.

Springdale mellett és a Zion Nemzeti Parkon keresztül haladva látható a mesés Virgin-folyó. A nyári hónapokban az emberek a folyónál tartózkodnak, és hátradőlnek, pihennek és beszívják a fenséges tájat. 15 perces autóútra Springdale délnyugati részén található egy kis település, Grafton, amely az egész amerikai nyugat egyik leghíresebb szellemvárosa. Rég elhagyott, mára népszerű turisztikai látványosság, évente több ezer ember látogatja meg, hiszen rengetegen kíváncsiak Grafton kísérteties mivoltára, így az adrenalin szerelmesei egyre többször látogatnak el ide a legjobb kísértetsztorikért.