A legjobb tennivalók Martha’s Vineyardban

New England egyik legnépszerűbb nyaralóhelye, a Martha’s Vineyard mindössze néhány mérföldre délre található Cape Codtól. Míg sok művész, híresség, zenész és még elnök is nyaralt itt az évek során, a jómódú szigeten még mindig nyugodt légkör várja, gyönyörű strandokkal és tájjal, bárhová is megy.

Az egykor fontos bálnavadászati ​​központnak számító „Hollywood East” már jóval több mint egy évszázada várja a nyaralókat nyugodt partjain. Mint ilyen, rengeteg butikhotel és előkelő étterem található a hat kisvárosban, amelyek mindegyike csak egy kőhajításnyira van néhány hihetetlen tengerparti tájtól és természettől. A lélegzetelállító strandok élvezete mellett a Martha’s Vineyard egyéb programjai közé tartozik a túrázás és a kerékpározás a bájos vidéken, vagy néhány magányos világítótorony meglátogatása. Izgalmas tevékenységek, finom ételek és pihentető üdülőhelyek kínálatával nem csoda, hogy a Vineyardnak még mindig olyan népszerű vonzereje. Noha a sziget látogatói gyakran figyelmen kívül hagyják, a gyönyörű Lucy Vincent Beach kétségtelenül az egyik leglenyűgözőbb homokos szakasz. A délnyugati part mentén, Chilmark mellett található, remek hely a napozásra, úszásra, valamint lenyűgöző a kilátás és a tája.

A tornyosuló sziklák és a csillogó lagúnák mögött álló gyönyörű strand valójában korábbi tulajdonosáról, Lucy Vincentről kapta a nevét, aki a város könyvtárosa volt. A sétáláson és pancsoláson kívül fantasztikus fényképeket is készíthet itt a feltűnő sziklaképződményekről és sziklákról, amelyek a nyúlványokat tarkítják. Mivel június 1. és szeptember 15. között csak lakók és a közelben bérelők látogathatják, nyáron ritkán zsúfolt. Az év hátralévő részében a strandot mindenki élvezheti, és néhányan még a hideg vizekkel és a durva hullámokkal is megbirkózhatnak, ha meg szeretnének mártózni.