A legjobb szilveszteri helyszínek

Épp, hogy csak túl van a karácsonyi őrületen és máris itt van a nyakán a szilveszter. Sokak számára okozz gondot, hogy hol várják az új év első napját. Mi most ehhez adunk tippeket.

[wp_ad_camp_1]

Amennyiben szeretne valami különlegeset, valami olyat ami más, mint az eddigiek, akkor tökéletes választás lehet Budapest szívébe látogatni, ahol Európa egyik legszebb fővárosa várja. Ám a páratlan látvány itt még nem merül ki, ugyanis amennyiben szereti a hajókázást, akkor erre most vissza nem térő lehetőséget nyújt a Hajóút az Újévbe megnevezésű program. Kiváló választás lehet családoknak, baráti társaságoknak, ahol ínycsiklandozó fogásokkal várják a vendégeket. A belépőjegy ára tartalmazza a svédasztalos vacsorát, korlátlan ital fogyasztást, éjféli pezsgőt és a remek hangulatot. Az éjféli tűzijátékra is remek rálátásuk lesz az utasoknak, melyet egy feledhetetlen Retro Party alatt tekinthetnek meg. Amennyiben ez a hajókázós szilveszteri party nem hozott bennünket lázba, akkor még sok más lehetőség közül válogathatunk, viszont mi megint egy különlegesebb bulival készültünk.

Szilveszter
Szilveszter

Amely nem más, mint a számos boros pince kihagyhatatlan ajánlattal. Amennyiben Ön is a borok szerelmese, akkor itt a helye. A kiváló borok mellett, még exkluzív vacsorával is szolgálnak a vendégek részére. Ám a kiváló borok és finom vacsora által közel sincs vége, hiszen a buliról számos zenekar, Dj gondoskodik. Attól függően, hogy milyen stílus kedvelői vagyunk, az alapján dönthetjük el, hogy melyik zenés mulatságot választjuk. Viszont, ha inkább, csak azok az ülős fajták vagyunk, akkor arra is van lehetőség, hiszen több helyen is kínálnak, olyan vacsorákat, melyek mellé hallgatókat garantálnak. Egy biztos, étel és ital terén nagyon magasra szabták a mércét a mai vendéglátósok, így nagyon nem nyúlhatunk mellé.