A legjobb programok Door County-ban

Bármilyen tökéletes is a kép, Wisconsin elragadó Door County-ja festői félszigetet foglal el a Green Bay és a Michigan-tó között. Gyakran a „középnyugati Cape Cod” -nak mondják, és régóta népszerű nyaralóhely, mivel a szabadidő, a kikapcsolódás és a természeti szépség egyedülálló keverékét kínálja.

Míg közel 300 mérföldnyi hihetetlenül szép tengerparttal büszkélkedhet, a félsziget belsejének nagy részét zöldellő erdők és parkok borítják. A környéken elbűvölő kis falvak és történelmi világítótornyok találhatók, amelyeket a látogatók megtekinthetnek, valamint néhány ragyogó múzeum, galéria és borászat várja. A felfedezésre váró strandok, öblök szinte végtelen sora, valamint Door Country csodálatos programjai között nem csoda, hogy ez a régió minden nyáron ennyi embert vonz. A Dour megye központjában fekvő Sturgeon-öböl partján fekvő Potawatomi Állami Park lenyűgöző tájait és természetét találja. A félsziget nyugati oldalán körülbelül félúton helyezkedik el, és rengeteg fantasztikus szabadtéri tevékenységet és kikapcsolódási lehetőséget kínál a látogatóknak.

Eltekintve attól, hogy a hihetetlen jégkorszaki ösvény keleti végállomása, amely az egész államot áthaladja, a parkban számos más festői túraútvonal is található. Ezek pompás faligeteken és virágokkal teli réteken vezetnek át, miközben isteni kilátás nyílik az öböl szegélyezett meredek mészkősziklák tetejéről. A fényvisszaverő vizeken úszás, kenuzás és kajakozás mellett a park hangulatos kabinjaiban és kempingjeiben is éjszakázhat. Ha a nagyszerű szabadtér helyett friss ételekre és ízletes pékárukra vágyik, akkor a kiváló Seaquist Orchards Farm Market mindenképpen a hely, ahova el kell indulnia. A félsziget északi csücske felé fekvő, virágzó családi gazdaság közvetlenül a kedves kis falu mellett fekszik. Az 1900 -as évek eleje óta, amikor Anders Seaquist elültette első néhány fáját, a családot Wisconsinban a meggy és cseresznye termékek prémium termelőjeként ismerték.