A legjobb programok Boulderben, Colorado államban

Boulder a természeti szépségek bőségével, a végtelen szabadidős lehetőségekkel és magas életminőséggel kihagyhatatlan úti cél lett. A Sziklás-hegység látványos frontjával szemben, vadvirágokkal körülvéve egyesek szerint Boulder egy hatalmas parkban fekvő város.

A két népszerű mezőgazdasági piac, Boulder és Longmont, vagyis a Country Farmers Market az a hely, ahol friss helyi termékeket lehet vásárolni. Népszerűsége egyre csak nőtt, és a Colorado állambeli Boulder egyik legnépszerűbb attrakciójává vált. A szabadban való tartózkodás, a napsütés és a helyi gazdákkal való interakció lehetősége az, ami minden gazda piacát nagyszerűvé teszi. Emellett kézműves termékeket, házi ételeket és műalkotásokat áruló árusokat is talál. A Boulder Farmers Market egész évben szerdán és szombaton kerül megrendezésre a 13. utcában. Míg szerdánként az 5. sugárúton találja meg a Longmont piacot, szombaton pedig a Boulder Country vásárhelyén. Kicsik és nagyok egyaránt szeretnek ellátogatni a Nemzeti Légkörkutató Központba, azaz az NCAR-ban található számos interaktív kiállításra. Kutatóközpontként és tudományos múzeumként egyaránt, a látogatók hihetetlenül közel vannak ahhoz, ahol minden varázslat megtörténik.

A hangsúly itt az éghajlatunkon, a légkörön, a változó időjárási rendszereinken és a galaxison van. A szórakoztató és oktató jellegű NCAR segít abban, hogy tudatosabbá váljon a változó világban, amelyben élünk. A belépés költsége nélkül ez a múzeum az egyik legjobb ingyenes tevékenység Boulderben. Vegyen részt a számos létesítményben, érdekes előadásokban és programokban, miközben felfedezi a tudomány erejét. Boulderben, Colorado államban lehetősége lesz meglátogatni és megtapasztalni Amerika egyik legnagyobb magántulajdonban lévő nyugati művészeti gyűjteményét. Ez a látványos múzeum több mint 250 festményt tartalmaz, amelyek felfedezik a nyugati tájakat, az élővilágot és az úttörők kultúráját.