A legjobb programok Athénban (Georgia állam)

Ez a kis város Grúziában körülbelül 130.000 lakossal rendelkezik. De mérete ellenére sok a tennivaló Athénban! Maga a város bájos és színes. Rengeteg természeti park található a városban szétszórva, és az utcákat élénk fák szegélyezik.

A városok hangulatos és nyüzsgő városközpontjában sétálhat a város egyik legnagyszerűbb otthona mellett. A Taylor-Grady House remek hely, hosszú fehér oszlopaival és számos ablakával, amely kívülről sorakozik, és bonyolult díszítéssel rendelkezik a belsejében. A ház nagy múltra tekint vissza, 1844-ben építették Taylorék vidéki nyaralónak. A következő évszázad során több alkalommal újraértékesítették, villany- és vízvezetéket vezettek be. 1953-ban elhagyták, miután sikertelenül nyitották meg tánciskolaként. A házat megrongálták és kifosztották. Szerencsére 1966-ban az Athéni Ifjúsági Gyűlés vásárolta meg, aki felújította és megőrizte a történelmi nevezetességet. Ma népszerű turisztikai attrakció, múzeumként üzemel, ahol történelmi túrákra nyílik lehetőség, és esküvői helyszínnek is bérelhető! Menjen át a szivárványos átkelőhelyeken, igyon meg egy kávét a városok egyikében, számos helyi és független kávézóban, vagy álljon meg egy finom ebédre egy étteremben, mielőtt folytatná a nap további kalandjait!

Az Athéni Farmer Market számos standot tart fenn, amelyet helyi gazdálkodók üzemeltetnek, akik azért érkeznek a városba, hogy eladják friss termékeiket, valamint számos művészeti és kézműves bódé is elérhető. A piac a legjobb hely a feltörekvő helyi kézművesek megtalálására, akik legújabb munkáikat árulják. A piac a közösségre és a fenntarthatóságra helyezi a hangsúlyt. Céljuk, hogy csak olyan termékeket értékesítsenek, amelyeknek alacsony a környezeti hatása, és erős közösségi érzést keltenek azáltal, hogy kizárólag helyi, független árusok által üzemeltetett standokat. Tökéletes hely a helyiekkel való beszélgetéshez, és gyönyörű ajándékok és szuvenírek vásárlásához az utazás során.