A legjobb programlehetőségek itt: Pigeon Forge

Pigeon Forge kisváros Tennessee-ben, amelynek lakossága körülbelül 6000 ember. Népszerű turisztikai célpont, mivel festői hegyek között fekszik, mindössze félórás autóútra a Great Smoky Mountains Nemzeti Parktól.

Maga a város tökéletes úti cél azok számára, akik kényelmesen szeretnének kijutni a vadonba. Pigeonból könnyedén felfedezheti a környező természeti pontokat, és élvezheti a helyi vadvilágot. Ha nem szeret túrázni és a szabadban lenni, akkor Pigeon Forge-ban rengeteg programlehetőség van! Nagyszerű úti cél mindenféle utazó számára, a családoktól az extrém kalandok szerelmeseiig. Ön egy mozi és TV rajongó? Szorosan követed a popkultúrát? Imádni fogja a hollywoodi viaszmúzeumot! A múzeum tele van a világ minden tájáról származó híres színészek és énekesek életnagyságú modelljeivel. Lesétálhat a vörös szőnyegen, és közel állhat Madonnához, vagy táncolhat Michael Jacksonnal. A viaszmodellek rendkívül valósághűek, így lehetőséget adnak arra, hogy megvalósítsa tizenéves álmait, hogy találkozzon bálványával!

A múzeumban rengeteg kellék és jelmez található, amelyekkel játszhat, így remekül fog kinézni a látogatás során készített összes képen! Emellett rengeteg információ található az egyes modellekről, így többet megtudhat kedvenc híres embereiről. A Pigeon’s Tonite Színház az Ön által kedvelt színpadi szórakoztatást kínálja, vidéki csavarral. A színház vígjátékoknak, koncerteknek és színházi produkcióknak ad otthont. Gyakran mindegyiket egy nagy show-ba egyesítik! Akár olyat keres, ami az egész családnak megfelel, akár egy jó éjszakát szeretne eltölteni barátaival nyaralása során, ez egy fantasztikus lehetőség mindenki számára! Megnézheti online webhelyüket, hogy megtudja, milyen műsorokat mutatnak be ott tartózkodása alatt. Ha megvan a jegye, nem kell mást tennie, mint hátradőlni és élvezni az előadást!