A legjobb LG telefonok

Az LG továbbra is készít néhány kiváló telefont, de kevésbé népszerű a világon, amióta megjelentek az Android rendszerű okostelefonok. Nem bölcs dolog viszont levenni az LG-t az okostelefon-vásárlási listáról, mivel a cég továbbra is a legjobb hardverkészleteket kínálja – csak hiányzik a dél-koreai óriás Samsung hatalmas marketingköltségvetése.

[wp_ad_camp_1]

Az LG G7 ThinQ a legújabb az LG két legjobb okostelefonja közül (a másik a V sorozat). Noha az LG V40 valóban sikeres volt, a G7 alacsonyabb ára és csúcskategóriájú műszaki adatai segítenek abban, hogy ez legyen a nyerő. A telefon egy hatalmas Snapdragon 845 lapkakészletet tartalmaz, amely annyi erőt biztosít, amennyire szüksége lehet. A 6,1 hüvelykes nagy felbontású OLED kijelzővel egyértelműen szép maga a telefon és extra fényes lesz, elősegítve a láthatóságot közvetlen napfényben. Mindezt egy üveg elülső és hátsó rész, egy bevágott kijelző biztosít, ami lekerekített. Összességében a formatervezés nem a legszebb, de ez orvosolható. Az LG V40 ThinQ a G7-hez hasonló, mint a Samsung Galaxy Note 9 a Galaxy S9-hez: hasonló, mégis nagyobb és kissé magasabb specifikációjú testvér.

LG telefonok
LG telefonok

A V40 egy 6,4 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, amely éles és készen áll a HDR10 tartalom megjelenítésére. Ráadásul a telefon egy sokoldalú ötös  kamerarendszerrel rendelkezik, amely közül három hátul és kettő elől van, még HDR10 videofelvételt is készíthet ezekkel. Nem meglepő, hogy az LG V40 egy Snapdragon 845 lapkakészleten is fut, de alapértelmezés szerint 6 GB RAM-mal rendelkezik. A bevágott kijelző egy másik jellemző, amelyet megoszt az LG G7-tel. Az LG G8 ThinQ volt az LG kísérlete egy „futurisztikus” telefon irányába – rendelkezik Hand ID-vel, amely beolvassa az ujjait, hogy kinyithassa a telefont, és olyan gesztusokkal, amelyek segítségével navigálhat a készüléken, csak azzal, hogy a kezével a telefon felett integet. De ezek nem mindegyike működik tökéletesen, és így az LG G8 ThinQ nem teljesíti minden ígéretét.