A legjobb házi szájfrissítők, amelyeket érdemes kipróbálni

A rossz lehelet mindenkit megzavarhat, annak ellenére, hogy milyen jól viselkedik és modoros. Azon időkben, amelyekben élünk, a kellemes lélegzetet gyakran etikettnek tekintik minden üzleti környezetben. Leggyakrabban az embert lehelete alapján értékelik, és a rossz leheletet mindig csapnivalónak tekintik a környezetünkben, amelyben élünk.

Ez nem éppen a mi hibánk. A rossz leheletnek többféle oka lehet. Az életmódja, az étkezési szokásai és az emésztési folyamat – mind-mind befolyásolja a lélegzetet. A rossz szájhigiénia is okozhatja, és gyakran a szájban felhalmozódó baktériumok következménye. Áttérhetünk viszont egy jó szájvízre, és kicsit változtathatunk életmódunkon, hogy az eredmény megváltozzon. De előfordulhat, hogy a szájvíz kéznél tartása és a gargarizálás nem mindig lehetséges. A legjobb, ha a közelben van egy szájfrissítő, különösen étkezés után. Ügyeljen azonban azokra a szájfrissítőkre, amelyek mesterséges édesítőszereket vagy ízfokozókat tartalmazhatnak, amelyek esetleg nem tesznek jót az egészségének. Jobb lenne, ha összedobna néhány alapvető hozzávalót és készíthetnél házi szájfrissítőt. Könnyen elkészíthetők és rendkívül praktikusak. Csak győződjön meg arról, hogy légmentesen záródó tartályban tárolja őket, hogy meghosszabbíthassa élettartamukat. Felsorolunk most néhány alapvető összetevőt a szájfrissítéshez.

Hozzávalók: ¼ csésze édesköménymag, ¼ csésze koriandermag, 1 teáskanál fahéjpor, cukorka (ízlés szerint). Ez egy gyors lépéses szájfrissítő technika, amely magában foglal néhány alapvető összetevőt. A koriander és a fahéj is segítheti a jobb emésztést, és ezt a legjobb étkezés után fogyasztani. Szárazon pirítsunk egy negyed csésze édesköménymagot körülbelül 5 percig, és tegyük félre. Ezután szárazon pörköljünk egy negyed csésze koriandermagot körülbelül 2-3 percig, és adjuk hozzá az édesköménymaghoz.