A legjobb filmek, melyek fokozzák a karácsony hangulatát

The Holiday: Iris egy szenvedélyes, érzékeny, és gyönyörű nő, aki szenved, mivel nem tudja kiverni fejéből kollégáját, akibe viszonzatlanul szerelmes, és akivel titkos viszonyt folytat. A szerkesztőség karácsonyi buliján viszont jön a végső rúgás, ugyanis Jasper eljegyezte azt a libát a terjesztésről. Így találkozik majd a két összetört szívű szingli csajszi a világ két pontján. Iris és Amanda egymásra találnak tehát, és egy frappáns otthoncsere keretében lakhelyet cserélne egy időre, ami úgy tűnik mind a kettőjük részéről helyes döntés lesz.

[wp_ad_camp_1]

A Grincs: Egy aprócska kis hópihében bújik meg Kifalva, avagy a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a Karácsony, így lázasan készülődnek hát az ünnepre. Az utcák és a házak díszben állnak, már mindenki ajándékokért rohangál. Van viszont valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy nyüzsgést. Elég már a nevét is kimondani, és máris a hideg futkos minden Ki hátán. A Kobak-hegyen, annak barlangjában lakik ugyanis a Grincs, aki ki nem állhatja a karácsonyt. Lesz viszont egy kislány, aki talán jobb belátásra tudja bírni a Grincset!

Kelekótya Karácsony
Kelekótya Karácsony

Kelekótya Karácsony: Egy év karácsony nélkül! Luther és Nora Krank már annyi évet átkarácsonyozott, hogy december után végre felbátorodnak, és a szökést választják, avagy az idei decembert az otthonuktól távol, egy napsütötte szigeten akarják eltölteni. A szomszédok felháborodnak, hogy az idén Krankék háza megzavarja az összhangot, hogy nálunk nincs a háztetőre kitűzve hatalmas hóember, sok lámpa és minden ami kell. Nos, lehet, hogy karácsonyozni nem egyszerű, de megúszni bizony még nehezebb!

Shrekből az angyal: A nagy kedvenc mindig visszatért, hogy bepillanthassunk az otthonába a karácsonyi ünnepek közeledtével. Kedvenceink most is mulatságos helyzetekbe keverednek és szívet melengető párbeszédeket folytatnak. Természetesen az összes szereplő kivétel nélkül felbukkan a karácsonyi ogre módra készülődés közepette, hogy megnevettesse a nézőket.