A Kakas éve sok mindent tartogat

A kínai asztrológiának több ezer éves kultúrája van és sok mindenre ad magyarázatot a természet és a világ működéséről egyaránt. Európában az elmúlt években nagyon megnőtt az érdeklődés a kínai asztrológia iránt és az emberek kíváncsiak arra, hogy a bölcs keleti népek szerint, mit hoz majd számukra a jövő.

[wp_ad_camp_1]

2017 a kakas éve, mondja a kínai horoszkóp. Elsősorban tudnunk kell, hogy a nyugati kultúrákban a kínai asztrológiát a 12 állatjegyről ismerik. A 12 állat felváltva veszi át az évi uralmat és ez minden holdújév kezdetekor változik. A 2017-es év a kakas éve és január 28-án vette kezdetét és 2018. február 15-ig tart. Úgy tartják, hogy ebben az évben a világ nemzeteinek vezetői megpróbálnak együttműködni és arra törekedni, hogy békét teremtsenek a világban. Olyan események várhatók, amelyek nagy jelentőséggel bírnak (a kakas évében korábban már történtek világhírű események) és nagy változásokat hoznak majd. A kakas éve egy eseménydús és izgalmas év. Minden átlagember számára ez az év nagyon hasznos és produktív lehet. Megnő az egészséges életmód iránti figyelem és fontossá válik a lelki béke, az egyensúly megtalálása és annak megőrzése.

2017 - Kakas éve
2017 – Kakas éve

Az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás is előtérbe kerül. Azok a személyek, akik hajlandók keményen dolgozni, azok számára szinte egyenes út vezet a sikerhez. A képességeink kihasználása nagyon fontos ebben évben és a kitartó munka gyümölcsöző lesz és meghozza a kívánt eredményt. A családdal és barátokkal való viszony is fontossá válik és segít minket abban, hogy kiegyensúlyozott hétköznapjaink legyenek.

A 2017-es év tehát nagyon sok szempontól sikeresnek mondható. Lényeges tehát, hogy legyünk nyitottak az új kihívásokra, ne szigeteljük el magunkat a külvilágtól, próbáljunk meg nyugodt környezetet teremteni magunk körül, kerüljük a stresszt és zűrzavart.