A HP új laptopokat mutat be, amelyek tovább optimalizálták a távmunkát

Mivel a világméretű járvány miatt sok ember távoli munkavégzésre váltott, a HP néhány új termékcsaládot vezetett be, amelyek megkönnyítik a bárhonnan elvégzett munkát és ezáltal az élvezhetőséget.

[wp_ad_camp_1]

Az egyik legizgalmasabb bejelentés a professzionális laptopcsalád két kiegészítése, a HP Elite Dragonfly G2 és a HP Elite Dragonfly Max. Annyira lenyűgözött minket, amikor még 2020 januárjában áttekintettük az eredeti HP Elite Dragonfly-t, hogy „az álom valóra váltása az utazó szakemberek számára” nevet adtuk neki, teljes 5/5 csillagos pontszámot kapott így tökéletesnek bizonyult. Elég nehéz izgalmassá tenni az üzleti laptopokat, de a Dragonfly lelkesített minket a nagy teljesítményű specifikációik és a gyönyörű esztétika miatt. Úgy tűnik, hogy ennek a terméknek a következő generációs modelljei elődje nyomdokaiba lépnek, rengeteg izgalmas funkcióval, amelyekre számíthatunk.

A HP Elite Dragonfly G2 állítólag a világ legkönnyebb, kompakt üzleti laptopja, amelynek súlya 1 kg alatt van, így ez tökéletes munkás laptop a gyakori utazók számára. A HP emellett ezt a laptopot a piac egyik legfenntarthatóbb PC-eszközévé tette, így a környezettudatosak örömmel tapasztalhatják, hogy a mechanikus alkatrészek 80% -a újrahasznosított anyagokból készül, méghozzá az általános kivitelben és nem tartalmaz olyan hulladékot, mint az óceánhoz kötött műanyagok. Ez természetesen nem csak a megjelenésről szól, és egy hatalmas gépre kell számítanunk az elbűvölő héj alatt. Az új Dragonfly modellek tartalmazzák a 11. generációs Intel processzorokat és a legújabb integrált grafikákat, valamint szupergyors 5G vagy gigabites osztályú 4G LTE (Long Term Evolution) kapcsolatot. Nem tudjuk biztosan, hogy a HP Elite Dragonfly G2 megfelel-e lenyűgöző örökségének, vagy megfelel-e magasztos elvárásainknak, amíg nem kapjuk kézbe, de ezt mi is bizonyosan nagyon várjuk.