A hajós élményekről bővebben

Bár sokan küzdenek azzal, hogy olyan munkát végeznek, melyet egyáltalán nem szeretnek, és emellett még a fizetés is igen kevés mellé, nem sokan hallottak a hajós munkákról, ahogyan Roland sem. Ám egy ismerős segítségével felfigyelt a hajós élményekre a tanulmányai befejezésével, és ma már elmondhatja, bejárta fél világot.

[wp_ad_camp_1]

Hajós élménybeszámoló videó Roland számos élményébe és útjába ad számunkra betekintést. A kezdetben Budapest környékét járta be, míg négy hét után neki is megadódott a lehetőség, hogy külföldre utazzon. Így eljutott Svájcba és Németországba. Hat hétig távol volt otthonától, de mint mondja Hajós élménybeszámoló videójában is, megérte, hiszen annyi pénzt takaríthatott meg, melyből megvásárolhatta végre-valahára azt, amire már igen régóta vágyott. A következő évben még színesebb volt a szezonja, hiszen összesen nem kevesebb, mint öt hajón dolgozott, így be tudta utazni egész Európát, tíz országban járt.

Hajós munka
Hajós munka

Rengeteg kalandban vett részt, rengeteg új emberrel ismerkedett meg, rengeteg nemzetiséggel, rengeteg kultúrával találkozhatott, valamint teljesen más világszemlélete is lett a hajós utazásoknak köszönhetően – mondja a Hajós élménybeszámoló videójában Roland. Ő mindenkinek azt tanácsolja, hogy vágjon bele a nagy kalandba, és tapasztaljon mindig újabbnál újabb élményeket és új helyeket. A hajón való munka valóban alkalmas rá, hogy egy fiatal a jövőjét alapozza meg vele, illetve általa. Azt is tudni kell azonban, hogy a sok élmény mellett kőkemény munka is van, de általánosságban még akkor is megéri, ha heti hét napot kell dolgozni.

Amennyiben szeretnéd megnézni Roland többi Hajós élménybeszámoló videóját is, illetve érdeklődnél a szuper hajós munkák iránt, látogass el a www.crew.hu internetes oldalra, ahol még többet tudhatsz meg erről a pénzkeresési lehetőségről, mely élményszerzéssel egybekötött.