A gyönyörűen göndörödő hajért válaszd a legjobb hajformázót!

Ma már a hölgyek a különféle hajformázó eszközök végeláthatatlan sokaságából tudnak legjobb belátásuk szerint válogatni. Szerencsére napjainkra a legtöbb formázó eszköz már nem is roncsolja új a haj szerkezetét, mint ahogyan azt elődeik tették, ám azért az óvatosság még ma is nagyon fontos, érdemes olyan termékbe beruházni, ami nem csak formázza, de emellett védi is hajkoronád.

[wp_ad_camp_1]

Az egyik legjobb gyártó legjobb termékét mutatjuk most be, mely segítségével pillanatokon belül olyan csodálatos frizurát tudsz varázsolni saját magadnak, mintha csak a fodrásztól jöttél volna. A Remington új termékéről van szó, amit nem véletlenül neveztek silk-nek, avagy selyemnek, hiszen a gyártó luxus hajformázó családját tette elérhetővé már hazánkban is a nők számára. A készülékek már első ránézésre is a páratlan selyem hűvös luxusát juttatja eszünkbe, ám ami a lényeg, hogy általa a haj valóban selyemként csillog majd, könnyedén csúszik az eszközök kerámia bevonatán.

Hajformázó
Hajformázó

A Ci96Z1 típusú elliptikus hajsütővassal elsősorban a ma különösen divatos, laza és cserfes hullámok kialakítására ideális választás, amit még a háromméteres kábel is támogat. Természetesen ebben a kategóriában a digitális hőfokkijelzés szinte már-már követelmény, de erre is ez a termék család adta a legelegánsabb megoldást. Adott a 120 és 220 Celsius fok között, elektronikusan szabályozható hőmérséklet, illetve a biztonsági funkció, mely által a készülék soha nem fog sem túlmelegedni, sem véletlenül elállítódni, miközben az üzemhőmérsékletét mindössze 30 másodperc alatt eléri.

A termék nem csak a fantasztikus frizurának, de még a rohanó életformának is kedvez, ugyanis ha véletlenül bedugva hagytad a hajsütővasat, akkor ez egy óra múlva magától is kikapcsol. A termék része a praktikus, környezetet védő hőálló táska, illetve a kezünket szintén óvó tartozék, a remek hőálló kesztyű, ami véd a formázás közbeni balesetektől.