A floridai Nápoly

A floridai félsziget délnyugati oldalán található Nápoly stílusos és kifinomult város. A Mexikói-öböl gyöngyöző vizei által határolt Nápoly gyönyörű fehér homokos tengerpartokkal, gyönyörű parkokkal és kertekkel, valamint természeti szentélyekkel büszkélkedhet.

[wp_ad_camp_1]

Az államok egyik leggazdagabb városa elegáns butikokat, ínyenc éttermeket és divatos szállodákat kínál, és magát a „világ fővárosának” számlázza. A gyönyörű vásárlási és étkezési lehetőségek mellett Nápoly egyéb tennivalói közé tartozik az érdekes történelmi turisztikai látványosságok és a méltóságos kúriák felfedezése. A város legrégebbi háza, a Historic Palm Cottage érdekes látogatás lehet, a ház csak egy háztömbnyire található a nápolyi mólótól keletre. Jelenleg nemzeti történelmi nevezetesség, Henry Watterson újságszerkesztő számára építették, és később túlcsorduló szállást kínált az Old Naples Hotel számára. Az 1895-ben elkészült, bájos ház vonzó építészettel rendelkezik, és buja és lombos talajon fekszik. Fehérre festve és csodálatosan felújítva a Nápolyi Történeti Társaság őrzi a mai napig.

Nápoly egyik legjobb helye, ahol ajándéktárgyakat vásárolhat, vagy megállhat egy gyors kávé vagy harapnivaló mellett, az egyedülálló és választékos Bádogváros. Kreatív butikok, antik üzletek és kiváló éttermek otthona a vízparton fekszik, csak egy rövid sétára Nápoly belvárosától. Az egykor forgalmas rakpart, amely Nápoly virágzó halászati ​​iparának középpontjában feküdt, ma már egy speciális bevásárlónegyed. Népszerű a helyiek és a turisták körében, több tucat üzlet és színes ón tetejű épületek vannak itt, amelyek a vízpartra néznek. A vásárlás, a környezet hangulata és a festői sétányok felfedezése mellett a látogatók kirándulóhajókra is felpattanhatnak, amelyek Nápoly csodálatos vízi útjai mentére viszik Önt.  A városközponttól északra található a csodálatos nápolyi állatkert, amely a Karib-tenger kertjében található.