A fa ablak természetes és időtálló

A modern műanyag nyílászárók folyamatos terjedésének ellenére még mindig a fa nyílászárók a legnépszerűbbek a piacon. Természetes megjelenésüknek köszönhetően illeszkednek a hagyományos lakberendezést kedvelők otthonába, de jól kombinálhatóak a modern stílus szerelmeseinek lakásával is.

[wp_ad_camp_1]

A fa nyílászárók használata messze visszanyúlik a múltba, ám a modern technológiának köszönhetően az olyan hibák, mint a túlzott párásodás, az elvetemedés, repedések, élősködők, stb. által okozott hibák kiküszöbölhetőek, és a felület kezelésére, festésére is számos módszer létezik már. A fa nyílászárók megfelelő üvegezéssel jól hangszigetelnek, és a hőszigetelésük is jelentős mértékben javult „elődeikhez” képest. Biztonsági üveg vagy UV védelemmel ellátott üveg behelyezésével a fa nyílászárók maximálisan megfelelnek a legmodernebb elvárásoknak, és emellett a természetes hatásuk, hagyományos megjelenésük is érvényesülhet.

Fa nyílászáró
Fa nyílászáró

A biztonsági üveg és zárható kilincs behelyezésével a fa ablakok védettek lesznek a leggyakrabban, egyszerűbb módszerekkel elkövetett betörésekkel szemben. Fa nyílászárók, ajtók és ablakok mindenféle méretben készíttethetők, a nyithatótól a bukó-nyílón át a legnépszerűbb, két szárnyas nyitható ablakig, tömör fa, üvegezett fa, vagy akár fa keretű üvegajtók is rendelhetők. A fa nyílászárók kiválasztásához és behelyezéséhez egyaránt kérje szakember segítségét, ugyanis nem mindegy, hogy mit és hogyan épít be otthonába akár több évtizedre.

A nem megfelelő minőségű vagy típusú nyílászáró a fent említett előnyök helyett csak sok bosszúságot, felesleges költségeket és újabb „építkezést” eredményezhet. A jó minőségű, megfelelő típusú fa nyílászáró szakszerűtlen behelyezése is hasonló eredményekhez vezethet, illetve számolnia kell azzal is, hogy elveszíti a termékre vállalt gyártói garanciát. Válasszon kiváló minőségű, hosszútávon megbízható terméket, hogy sokáig élvezhesse annak előnyeit! Az SZG Ablaknál több mint 10 év tapasztalattal és szakértelemmel, (műanyag- és) fa nyílászárók széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat.