A családbarát munkahely

A Zwack vállalti gondoskodásban fontos szerepet kapnak a nagy céges rendezvények, úgymint a Családi Nap, a karácsonyi és Mikulás-ünnep. Valamint a kisebb figyelmességek is, mint például amikor minden nullára végződő korú munkatársat a születésnapján kollégái jelenlétében köszönt a cég vezetése.

[wp_ad_camp_1]

Ez segíti a személyes kapcsolatok kiépítését, motiváltakká, elkötelezettekké válnak az alkalmazottak. A személyes kapcsolatok kiépítése egy másik jelentős tényező, amire minden vállaltnak törekednie kell. Nem csak a kötődés és kellemes munkahelyi légkör miatt, hanem a vállalaton belüli informális kommunikáció kiépülése és hatékony működése miatt is. A vállalton belül ez az informális kommunikáció gyakran gyorsabban és hatékonyabban működik a jól kiépített. A Zwack Unicumban alapvetően kétféle teljesítménymérési eszközt használnak. Egyrészt egy kompetencia alapút, amely a fejlesztést szolgálja, valamint egy célkitűzésen alapulót, amely a meghatározó munkakörökben a kitűzött éves célok teljesítéséhez rendelt bónusz kifizetéséhez kapcsolódik.

Zwack
Zwack

Előbbi rendszer a vállalat mintegy hatvan százalékára terjed ki jelenleg, míg utóbbi a munkatársak húsz százalékát érinti. Míg a versenyképes bér és a juttatások a megfelelő ösztönzést biztosítják, a társaság a munkatársak motiváltságát további eszközökkel támogatja. A dolgozók – bizonyos keretig – kedvezményesen vásárolhatnak a Zwack termékeiből, karácsonykor és húsvétkor pedig a cég termékcsomagját kapják ajándékba. Időnként részt vehetnek különleges belső képzéseken, mint például borkóstolás, vagy egy-egy termékfejlesztési projektben.