6 + 1 hatásos megoldás a herpesz ellen

Nagyon fontos, hogy támogassuk az immunrendszerünk működését és növeljük a szervezetünk ellenálló képességét a vírusokkal, baktériumokkal, fertőzésekkel szemben. A herpesz nem más mint a bőr és nyálkahártya (esetleg az idegrendszer) herpesz vírus okozta akut megbetegedése.

[wp_ad_camp_1]

6 + 1 hatásos megoldás a herpesz ellen a www.herpeszellen.hu weboldalon. Vannak olyan természetes szerek, amelyek nagyon hatásosak a herpesz ellen és hosszú távon is csökkentik a herpesz kiújulásának az esélyeit. A propoliszból készült cseppeknek nagyon magas az antioxidáns tartalma és vírusölő, fertőtlenítő, baktériumölő hatásuk van. Segít a gyulladás csökkentésében, a herpeszes seb szárításában és a fájdalom csillapításában is. Az aloe ver a növény levelének nedvéből készült kivonatok szintén kiváló megoldást jelentenek a herpesz ellen. Segít a herpeszedés során megjelenő hólyagok kialakulásának megakadályozásában, nyugtatja és regenerálja a bőrt, csökkenti a gyulladást. A grapefruitmag kivonatából készült cseppek nagy mennyiségben tartalmaznak antioxidánsokat, és erős a vírus- és baktériumölő hatásuk.

Herpesz
Herpesz

A lizin kapszula legfontosabb tulajdonsága, hogy gátolja azoknak az enzimeknek a termelődését, amelyeket a herpesz vírus termel, hogy feloldja a kötőszövetet. Az ezüst oldat jelentősen mértékben semlegesíti a kórokozókat, mivel antibakteriális hatása van. A C-vitamin tabletta minden vírus leküzdésében segít, miközben erősíti az immunrendszert. A spirulina és chlorella alga nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat, amelyek szintén nagy segítséget jelentenek a herpesz vírus kialakulása esetén. Látogasson el a www.herpeszellen.hu webáruházba és vásároljon innen természetes kivonatokat. Kérdés esetén hívja a 70 7733 682-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@herpesyellen.hu e-mail címre.