2020 legnagyobb színtrendjei

Jelenleg éppen abban a szezonban járunk, amikor előkeressük gyapjú pulóverjeinket, kabátjainkat és csizmáinkat, és felkészülünk a következő hidegebb szezonra. De mielőtt még belemerülnénk a téli ruhásszekrénybe, a divat örömteli módon emlékeztet bennünket arra, hogy milyen színtrendekkel találkozhatunk majd, amikor újra a napsütésben úszkálhatunk.

[wp_ad_camp_1]

A kifutókon sokféle elegáns stílust mutattak be azzal kapcsolatban, hogy a következő évben milyen színekkel találkozhatunk a leginkább, ezért most ön is megismerkedhet azokkal a különleges színekkel amelyek kétségtelenül hat hónapon belül megjelennek a hétköznapokon és a világhálón egyaránt. A Pantone Color Institute 2020 színtrendjeit a „barátságos” szóval összegezte, mivel azok könnyűséget jelentenek. A jövő évi színpaletta „színesíti az örökséget és a hagyományokat egy színes, fiatalos frissítéssel, amely erős többszínű kombinációkat, valamint energizáló és optimista párosításokat teremt” – magyarázza Leatrice Eiseman, az intézet ügyvezető igazgatója.

A skarlátvörös, fényes, meleg és energikus. Ez a tűzvörös árnyalat magabiztosságot kölcsönöz és vitathatatlanul mély benyomást kelt majd mindenkiben. A halvány farmer szín is divatos lesz jövőre. Ez a kék árnyalat ugyanolyan megbízható és kellemes, mint a farmernadrágod. A halvány farmer árnyalat kényelmet és könnyedséget biztosít, és elegánsnak tűnik, ha merész és élénk színekkel párosulnak. A következő divatos szín a türkiz zöld. Tavaly tavasszal láttuk, hogy pisztácia és lime zöld árnyalatok uralják a kifutókat, így jövőre egy hűvös és frissítő Aqua színnel találkozhatunk. Ez határozottan az egyik legváratlanabb, mégis legdominánsabb árnyalat, amelyet a kifutón láttunk. Viselje rózsaszín árnyalattal a legszebb tavaszi megjelenés érdekében. Végül pedig a korall pinket is érdemes megemlíteni. A korall melegséggel és a rózsaszín finomságával kombinálva nyugtató, nőies árnyalat és elegáns lehet mind éjjel, mind nappal.