2020 legjobb Dell laptopjai

Ha régi laptopját szeretné egy 2020-as Dell laptoppal pótolni az kiváló döntés lehet, de ez akkor is elmondható, ha csak az első laptopjába kíván befektetni. A legjobb Dell laptopok úgy készültek el, hogy tartósan működjenek, és büszkélkedjenek olyan nagy teljesítményű alkatrészekkel, hogy bármilyen módon kielégítsék számítástechnikai igényeit.

[wp_ad_camp_1]

A Dellnek számos laptopja van, olyanok, amelyek képesek kezelni az AAA-játékokat és a Dellnél van a piacon található legjobb ultrarab is, tehát bármit is igényel, megtalálja a Dell laptopjainál. A Dell XPS 13 már néhány éve a kedvenc Dell laptopunk, de 2020-ban egyszerűen a piac egyik legjobb laptopja. Ezt a laptopot sok mindenért lehet szeretni. Míg a webkamera elhelyezése kérdéses volt a Dellnél, a Dell XPS 13 2019 ezt helyrehozta. Ez a darab az új Intel Whiskey Lake processzorokkal is büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy sokkal gyorsabb társainál. Ha egy prémium Ultrabookot keres, akkor a Dell XPS 13 2019 minden bizonnyal a mai Dell cég egyik legjobb laptopja.

Dell laptop 2020
Dell laptop 2020

Az Alienware Area-51m egy lenyűgöző gamer laptop gyönyörű, mégis egyedi alvázzal és kényelmes billentyűzettel kiegészítve. Ez a laptop viszont túlmutat a megjelenésen; ez a piacon jelenleg a legerősebb teljesítményű gamer laptop (és nyilvánvalóan az egyik legjobb Dell laptop). Nem mintha tökéletes lenne, mivel nagyon hamar felforrósodik, és a ventilátora nagyon hangos lehet. Ez azonban egy nagy teljesítményű laptop, csúcskategóriás processzorokkal és csúcskategóriás grafikus kártyákkal felszerelve, és a játékélmény abszolút az egekbe lesz. A Dell XPS 15 2 az 1-ben komoly energiát biztosítva egy vékony és könnyű csomagban, amely könnyen váltakozik laptop és táblagép üzemmódjai között. Az XPS 15 2 az 1-ben egy 2 kg súlyú és csak 16 mm vastag gép, ami megkönnyíti a mozgást és a mozgás közbeni felhasználást is.