16GB pendrive olcsón!

Manapság a 16GB a legnépszerűbb pendrive kapacitás, hiszen ez a mennyiség elegendő ahhoz, hogy több filmet, képet, vagy akár zenét is tároljunk és szállítsunk. Ez a 16GB mennyiség több ezer képet és több ezer dokumentumot képes befogadni, de több filmre is elegendő hely van. Ha önnek is ilyen 16GB-os pendrive-ra van szüksége, akkor a legjobbakat a pendrive.hu weboldalon találhatja.

[wp_ad_camp_1]

16gb pendrive rendkívül kedvezményes áron, de a legjobb márkáktól kapható csakis a pendrive.hu weboldalon. Ilyen 16GB-os pendrive-ot már vásárolhatunk akár USB 3.0 csatlakozóval is, amely a leggyorsabb és legmegbízhatóbb a piacon, és ezt azoknak is bátran ajánljuk, akiknek számítógépe még nem rendelkezik 3.0-ás csatlakozóval, hiszen mással is kompatibilis lesz, és bár lassabb lesz, így még mindig sokkal gyorsabb az adatátvitel, mintha normál USB 2.0-ás pendrive-ot választana. A Sandisk Cruzer Edge 16GB-os pendrive például egy kiváló darab, amely nagyon stílusos ráadásul most 1 éves garanciával kapható, és beszerezhető akár 1-3 munkanap alatt is.

16GB Sandisk pendrive
16GB Sandisk pendrive

A Maxell Venture egy fekete 16GB-os pendrive, amely 16g súlyú, és a termék teljeskörű árgaranciával kapható. A termék most éppen raktáron van, ezért érdemes lecsapni rá még ma, hiszen rendkívül alacsony áron kapható. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a 16GB-os pendriveokról olvasni, mindenképpen látogassa fel a pendrive.hu weboldalt, ráadásul itt a teljes készlet is elérhető. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk valamelyik termékünkről, akkor ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a Kapcsolat menüpont alatt, és itt csak nevét, e-mail címét, illetve üzenetét kell megadnia. Válassza minőségi pendrivejainkat amelyek rendkívül kedvezményes áron kaphatóak.